Wednesday, 27 April 2011

Konstiga vattkoppor

Tog Sienna till läkaren för att kolla hennes nippor. Han sa att det är 60% chans att det är vattkoppor. Men dom e konstiga för hon har inga på bålen, nästan bara i ansiktet. Jag skulle gärna veta om hon har haft kopporna eller inte. Nu dricker vi smoothie på café när vi väntar på medicinen. Bra mår hon iallafall.

4 comments:

 1. Krya på er där! Hej, om en dryg månad kommer jag till Reading! Hurra! Ska bli så kul! Kramar!

  ReplyDelete
 2. Tack tack! Alltsa hon mar prima, sa det ar inget problem - skulle vara lyx om detta var "the real thing" vattkopporna. Hurraaaaa for att du kommer snart, det ar just harligt! Har du bestallt biljetter redan? Ar dopet faktiskt redan om en manad?? Hjalp, sa mycket att fixa! Skickar senare en lista pa vad vi tankte bjuda pa, sa att du kan beratta vad du ater och inte, sa att vi kan laga andra grejs ocksa. Annan vegetarian ocksa pa vag so no worries! PUSS

  ReplyDelete
 3. vad är det i 40% av fallen då? här deabbades killen av enterorokko förra sommaren och fick nippor i ansiktet och på fötterna. Men vi hoppas att det är vattisar och att ni kom lindrigt undan!

  ReplyDelete
 4. Fua, hon fick kopporna i Italien, och forst trodde vi att det var nagot slags insekt bett... Hmm.. Det kan det nog annu vara, for pa ena hennes kind ar nipporna i en rad, 5 i en rad, sa som en insekt skulle bita, inte random vattkoppor. Det ar verkligen konstigt, men jag hoppas att detta verkligen ar kopporna! Enterorokko (i kallar det har mul o klovsjuka, hahah) tror jag inte det har, mina kompisar har haft det och det verkar inte som det. Glada Wappen dit!!!Puss!

  ReplyDelete