Wednesday, 4 May 2011

Rädd för främmande

Waynes föräldrar har kommit hit till oss för att fira Siennas stora dag imorgon. När Simona såg sin farmor blev hon riktigt rädd 3 gånger i rad och började gråta! Så konstigt, jag trodde inte dethär stadiet skulle börja ännu på länge. Kanske det är pga att hon bara sett mej den senaste veckan för att vi bara varit hemma. Jag tror vi alla behöver komma ut lite!!

2 comments:

  1. Hej Petra,det star i "Boken om barnet" av Dr;Spock(mycket gammal bok)att barn i just den aldern grater latt vid nagot ovantat, tom.om de ser sin egen pappa.Axelle kunde bli skramd av att se Jean ibland, bara for nagon manad sen.Nu har det gatt over,men det kanns bra att veta det-det ar inget personligt.Kramar fran farmor Be.

    ReplyDelete
  2. Hej Be! Ja, visst visste jag att dethar skede var pa kommande, men det kanns att det gick sa snabbt och skulle det verkligen handa redan? Hon blev ocksa lite skramd av mamma nar vi talade pa skype! Tack for harliga klappen och kortet, vi hade en fin dag! Det var jattesnallt, Sienna har redan lekt massor med sitt "lek bord" KRAMAR

    ReplyDelete